sitemap    

De Nederlandse honkbalsite richt zich op honkballiefhebbers, die zijn geïnteresseerd in de Nederlandse hoofdklasse en het Nederlandse team. De website is sinds de start op 5 april 2000 uitgegroeid tot een belangrijke informatiebron over honkbal in Nederland. Het is bovendien de enige plek waar u alle informatie over de Nederlandse internationals kunt lezen, alle online honkbalgames kunt vinden en waar u mee kunt spelen in de unieke Honkbalquiz. Het succes van de website blijft groeien. Zo had de Nederlandse honkbalsite alleen al in 2011 ruim 5 miljoen pageviews!

(Hoofd)redactie:
Rogier van Zon   

Heb je vragen, ideeën of opmerkingen? Gebruik dan onderstaand e-mailadres. Mij toevoegen aan je netwerk? Klik dan op één van de bovenstaande iconen.

Algemeen e-mailadres:
honkbalsite@hotmail.com

De Nederlandse honkbalsite werkt onder meer samen met de volgende fotografen:

 • Rob Jelsma - www.robjelsma.nl
 • Alfred Cop - www.oypo.nl/alfredcopfotografie
 • Rien Schenck - www.reni-foto.nl
 • Frans van Elst

  Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de Nederlandse honkbalsite teksten, foto's en / of illustraties over te nemen. Met toestemming kunnen deze wel voor niet-commerciële doeleinden worden gebruikt. Bij foto's ligt het copyright bij de betreffende fotograaf. De teksten en illustraties vallen onder het copyright van de Nederlandse honkbalsite. Meer informatie hierover is te verkrijgen via honkbalsite@hotmail.com.

  Bij het onderhouden van De Nederlandse honkbalsite wordt geprobeerd de informatie zo volledig en nauwkeurig mogelijk weer te geven, maar hierover kunnen geen garanties worden geven. De Nederlandse honkbalsite is dan ook niet aansprakelijk voor eventuele directe of indirecte schade, die voortvloeit uit het bezoeken van deze website, of het gebruiken / toepassen van informatie afkomstig van deze website.

  Op de Nederlandse honkbalsite heeft u de mogelijkheid om een banner te plaatsen. Allereerst kunt u uw banner plaatsen in de wisselende carrousel op de homepage. Het formaat van deze banner is maximaal 468x60 pixels. Er worden maximaal drie banners in één carrousel geplaatst.
  Het is ook mogelijk om een banner te plaatsen op een andere pagina dan de beginpagina van de Nederlandse honkbalsite. Deze banner heeft het formaat van 468x60 pixels, of 225x100 pixels en is altijd zichtbaar.

  Geïnteresseerd in deze advertentiemogelijkheden? Stuur dan nu een e-mail naar honkbalsite@hotmail.com. Wij kunnen u dan meer vertellen over de prijzen voor deze banners.

  Gratis het laatste honkbalnieuws op je eigen website? Dat is nu mogelijk! Met onderstaande script kun je het laatste nieuws vanaf de Nederlandse honkbalsite op je eigen (club)website plaatsen. Zo kun je zonder extra moeite je bezoekers van nog meer honkbalinformatie voorzien. Het nieuws wordt aangeboden met de volgende opmaak: een witte achtergrond en het lettertype Verdana. Lukt het niet om de code te plaatsen of heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met de Nederlandse honkbalsite.

  Knip en plak de volgende code in je eigen website:

  <iframe width="300" height="150" src="https://www.honkbalsitearchief.nl/rss.php" frameborder=0></iframe>

  RSS feeds:

  Wil je een RSS-feed opnemen in je RSS reader, klik dan op onderstaande plaatjes voor de juiste link.

   

  Ook jij kunt de Nederlandse honkbalsite ondersteunen. Hiervoor kun je één van de onderstaande banners op jouw site opnemen. Je kunt de banner opslaan door er met je rechtermuisknop op te klikken en te kiezen voor 'Afbeelding opslaan als'. Onder elke banner vind je de html-code, die je kunt gebruiken voor je eigen site.
  Regelmatig verschijnt ook een evenementen-banner op de beginpagina van de Nederlandse honkbalsite. Ook deze kun je gebruiken voor op je eigen website. Je moet deze banner dan wel laten linken naar het betreffende onderdeel op de Nederlandse honkbalsite.


  <a href="https://www.honkbalsitearchief.nl"><img src="banner_dnhs2.gif" border="0"></a>


  <a href="https://www.honkbalsitearchief.nl"><img src="banner_dnhs4.gif" border="0"></a>


  <a href="https://www.honkbalsitearchief.nl"><img src="banner_dnhs1.gif" border="0"></a>


  <a href="https://www.honkbalsitearchief.nl"><img src="banner_dnhs3.gif" border="0"></a>

 •