sitemap    

De Nederlandse honkbalsite weer online

De Nederlandse honkbalsite is terug van weggeweest. Door een upgrade van de servers van provider Crosswinds is de Nederlandse honkbalsite enige tijd offline geweest. Door deze zelfde upgrades zijn ook alle bestanden uit de archieven van de Nederlandse honkbalsite gewist. Hierdoor is er dus het één en ander veranderd.
Auteur: RedactieGeplaatst op: 15-01-2001, 00.00 
Het vorige seizoen heeft De Nederlandse honkbalsite u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws in de honkbalwereld. Zowel op nationaal als internationaal niveau. De Europa Cups, Haarlemse Honkbalweek en de Olympische Spelen werden op de voet gevolgd. Bovendien kwam er bijna dagelijks een nieuw nieuwsbericht op de site.

Naast de nieuwsvoorziening zorgde de Nederlandse honkbalsite voor meer. Op de meest uitgebreide honkbalsite van Nederland kon u terecht voor games, links, wallpapers, quizen en uitslagen van alle belangrijke wedstrijden van Nederlandse honkbalploegen. Kortom alles op het gebied van tophonkbal.

Hier is nu echter tijdelijk een einde aan gekomen. De files van de Nederlandse honkbalsite zijn allemaal gewist en daardoor moet de redactie opnieuw beginnen. Hierdoor kan het zijn dat enkele onderdelen niet online zijn of nog niet volledig zijn. Houd de site goed in de gaten om de updates te volgen!

 

 

Meer headlines