sitemap    

Ralph Milliard naar HCAW

Ralph Milliard is per direct teruggekeerd naar HCAW. Hiermee heeft hij voorlopig een punt gezet achter zijn Amerikaanse honkbaldroom. Onlangs nog kreeg de Nederlandse international te horen dat hij niet in het hoogste team van de Cleveland Indians zou worden opgenomen.
Auteur: RedactieGeplaatst op: 20-04-2001, 14.30 
Net als de vorige seizoenen moest Milliard dit seizoen wederom op Triple A-niveau uitkomen. Voor de Buffalo Bisons sloeg hij vier honkslagen in vijf wedstrijden, niet genoeg voor een basisplaats. Hierop besloot Milliard het vliegtuig terug naar Nederland te nemen.
De 27-jarige infielder heeft zich bij de selectie van HCAW gevoegd, dat momenteel op een vierde plaats staat in de hoofdklasse. Voor de Bussumse ploeg is de international een welkome versterking met belangrijke wedstrijden als de Super Cup en de Europa Cup voor de boeg.

Milliard heeft bijna tien jaar als profhonkballer in Amerika gespeeld. In de herfst nog verhuisde de Nederlandse infielder van de San Diego Padres naar de Cleveland Indians. Daarvoor speelde hij nog voor de Florida Marlins, de New York Mets en de Cincinnati Reds. Bij de Marlins werd hij tijdens de World Series van 1996 naar de hoofdmacht gehaald. Voor Nederland maakte hij tijdens de Olympische Spelen in Sydney deel uit van het Nederlandse team.

 

 

 

Meer headlines