sitemap    

Milliard en 't Hoen niet in Major League

De Nederlanders Evert Jan 't Hoen en Ralph Milliard behoren ook dit jaar niet tot het 40 men-roster van de Amerikaanse proforganisatie waar zij onder contract staan. Hierdoor komen de twee internationals voorlopig nog niet uit in de Major League.
Auteur: RedactieGeplaatst op: 12-04-2001, 17.30 
Beide Nederlanders namen wel deel aan de springtraining van hun club. Vlak voor de start van het seizoen kreeg tweede honkman 't Hoen van zijn club Anaheim Angels te horen dat er geen plaats voor hem was bij de hoofdmacht van de Angels. 'Evert-jean Thoen' is zelfs teruggeplaatst naar de Arkansas Travellers, een doubleA-team van de Angels. Voor deze club heeft hij na vier wedstrijden een slaggemiddelde van .200. Meer informatie over de Nederlander is hier te vinden.

Ook Milliard is er dit jaar niet in geslaagd om een plaats bij de beste veertig spelers van de Cleveland Indians te bemachtigen. Milliard moet nu bij de Buffalo Bisons op AAA-niveau wachten tot hij wordt opgeroepen voor de hoofdmacht van de ploeg uit Cleveland.
Na drie wedstrijden staat Milliard op een slaggemiddelde van .300. Lees hier meer over Milliard. In de herfst nog verhuisde de Nederlandse infielder van de San Diego Padres naar de Cleveland Indians.

 

 

 

 

Meer headlines