sitemap    

Lobbezoo terug van profavontuur

Jurriaan Lobbezoo speelt het komende honkbalseizoen voor hoofdklasser ADO. De 24-jarige werper van het Nederlands team zag zijn profavontuur bij de Minnesota Twins mislukken. De Amerikaanse club zegde het contract met de linkshandige werper op, omdat deze kampt met een scheurtje in het kapsel van zijn linkerschouder.
Auteur: RedactieGeplaatst op: 03-04-2001, 00.30 
Door deze beslissing is Lobbezoo teruggekeerd naar Nederland. Hier had hij aan het einde van het afgelopen seizoen een contract getekend voor de Haagse club ADO. Zijn overstap van HCAW naar ADO zou alleen niet doorgaan als hij een kans zou hebben om bij een Amerikaanse club aan de bak te komen. Door zijn blessure, ziet Lobbezoo deze droom nu voorlopig niet doorgaan. De international zal nu dit seizoen alsnog voor ADO uitkomen.

Wellicht moet Lobbezoo aan zijn schouder geopereerd worden. In dat geval is hij ongeveer vier maanden uitgeschakeld. Lobbezoo hoopt dan in elk geval op tijd fit te zijn voor het Europese Kampioenschap in Duitsland dat begin augustus wordt gehouden.
Lobbezoo krijgt volgend seizoen een nieuwe kans van de Amerikaanse proforganisatie Twins, dat hem in één van de opleidingsteams wilde onderbrengen.

 

 

 

 

Meer headlines