sitemap    

Frank Koene kiest toch voor HCAW

Verschillende hoofdklasseclubs hebben nu al flink van zich laten spreken op de transfermarkt. Zo haalde PSV al zeven nieuwe spelers binnen. HCAW zag hoofdcoach Dave DaniŽls vertrekken. Assistent-coach Frank Koene volgt hem op.
Auteur: RedactieGeplaatst op: 22-10-2001, 23.30 
De keuze van Frank Koene is een opmerkelijke. Na de verloren Holland Series tegen Neptunus vertelde hij in de Volkskrant dat hij er niet meer tegen kon dat een zestal spelers, niet de minsten, de boel binnen de selectie van HCAW liep te verzieken. Koene: "Jongens die hun eigen falen afwentelen op anderen. Ik ben heus wel wat gewend maar hier kan ik niet meer tegen."
Toch is Koene op deze uitspraak teruggekomen en staat de oud-speler van de Giants en Kinheim het komende seizoen aan het roer in Bussum. Hiermee volgt hij hoofdcoach Dave DaniŽls op, wie hij het afgelopen jaar assisteerde. DaniŽls behaalde dit seizoen voor de eerste maal als hoofdcoach de Holland Series. Daarvoor stond hij vijf keer als assistent-coach in de honkbalfinale.

Kinheim versterkte zijn pitchingstaf met een derde international. Tim Keuter komt over van de Expos. Tot nu toe is ook bekend geworden dat in ieder geval Marcel Buurman (ADO) en Everon Martis (PSV) de Haarlemse club de rug toekeren.

 

 

 

Meer headlines