sitemap    

Milliard en ít Hoen niet in de Major League

Ralph Milliard en Evert Jan 't Hoen (E.J. Thoen) maken bij hun Amerikaanse honkbalclubs geen deel uit van de selecties van 25 spelers die aan de competitie in de Major Leagues gaan beginnen. De twee internationals beginnen in de triple A, een niveau lager dan de Majors.
Auteur: RedactieGeplaatst op: 27-03-2000, 15.00 
Tweede honkman Milliard (26) verhuisde in de zomer van de Cincinnati Reds naar de San Diego Padres. De Antilliaan behoorde tot de veertig spelers die zich in Arizona voorbereidden op de competitie in de Majors. Hij begint de competitie in Las Vegas. Milliard speelde in 1996 en 1997 32 wedstrijden voor de Florida Marlins in de Majors en in 1998 voor de New York Mets tien wedstrijden. Vorig seizoen speelde hij voor de Reds in de triple A bij Norfolk.

Binnenvelder 't Hoen (24) startte bij de Anaheim Angels de voorbereiding op het nieuwe seizoen bij de minor leagues en werd voor vier wedstrijden van de hoofdmacht opgeroepen. De korte stop zal door zijn club gestald worden in Edmonton in de triple A-competitie van de Pacific Coast. Dat betekent een promotie voor de Alphenaar die het grootste deel van het vorige seizoen een niveau lager, double AA, speelde bij de Erie Seawolves.

Beide profs maken deel uit van de selectie van de Nederlandse honkbalploeg die zich geplaatst heeft voor het Olympisch toernooi in Sydney.

 

 

Meer headlines