Over deze site

Over deze site

De Nederlandse honkbalsite is al sinds 2000 de informatiebron voor honkbal in Nederland. De website richt zich met name op de Nederlandse hoofdklasse, de nationale honkbalteams en de Nederlandse profhonkballers.

Colofon

Redactie
Rogier van Zon, hoofdredacteur   Voeg mij toe via Linkedin Voeg mij toe op Facebook
Pim van Nes
Michel Streur

Fotografen
De Nederlandse honkbalsite werkt onder meer samen met de volgende fotografen:

Rob Jelsma – www.robjelsma.nl
Alfred Cop – www.oypo.nl/alfredcopfotografie
Rien Schenck – www.reni-foto.nl
Frans van Elst
Jan Kruijdenberg –  foto.kruijdenberg.com/Honkbal
Robert Bos – www.robertbos.photos

Copyright

Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de Nederlandse honkbalsite teksten, foto’s en / of illustraties over te nemen. Alleen met toestemming van de Nederlandse honkbalsite kunnen deze wel voor niet-commerciële doeleinden worden gebruikt. Bij foto’s ligt het copyright bij de betreffende fotograaf. De teksten en illustraties vallen onder het copyright van de Nederlandse honkbalsite. Meer informatie hierover is te verkrijgen via het contactformulier.

Disclaimer

Bij het onderhouden van De Nederlandse honkbalsite wordt geprobeerd de informatie zo volledig en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Toch kan het gebeuren dat informatie niet correct wordt weergegeven. De Nederlandse honkbalsite is daarom niet aansprakelijk voor eventuele directe of indirecte schade, die voortvloeit uit het bezoeken van deze website, of het gebruiken / toepassen van informatie afkomstig van deze website. Heb je een opmerking over informatie op de website? Gebruik dan het contactformulier.

Adverteren

Op de Nederlandse honkbalsite heeft u verschillende mogelijkheden om te adverteren. Met jaarlijks circa 4 miljoen pageviews bereik je daarmee een grote doelgroep. Dit kan onder meer door middel van bannering, sponsoring van een bepaald onderdeel, een advertorial, of een prijsvraag. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier.