Nieuwe ontwikkeling voor Honkbalsite.com

Toen ik in 2000 de Nederlandse honkbalsite opstartte, kon ik niet vermoeden dat de website zestien jaar later nog altijd zou bestaan. En voorlopig komt er nog geen einde aan, want de Nederlandse honkbalsite gaat vanaf aankomende week verder in een nieuwe vorm.

In een bijzonder tijdperk heeft de Nederlandse honkbalsite veel ontwikkelingen meegemaakt. Zoals de opkomst van digitale fotografie, het ontstaan van sociale media en de ontwikkelingen rond mobiel internet. Maar ook een tijdperk waarin Nederland zich definitief nestelde in de top 10 van de honkbalwereld.

Na zestien jaar is de tijd aangebroken voor een nieuwe stap om de continuïteit van de digitale informatie over honkbal én straks ook softbal te kunnen waarborgen. Om die reden gaat de Nederlandse honkbalsite samenwerken met de KNBSB. Dat resulteert niet alleen in een hernieuwde Honkbalsite.com, maar ook in een zusje: Softbalsite.com.

De twee websites worden gemaakt volgens het vertrouwde recept van de Nederlandse honkbalsite: actueel, snel, informatief en voorzien van mooie aansprekende foto’s. Om de twee nieuwe websites tot een succes te maken, is de KNBSB nog op zoek naar extra schrijvers. Heb je schrijfervaring en wil je een bijdrage leveren aan de promotie van het honkbal en softbal? Neem dan contact op met de KNBSB!

Dan rest mij nog iedereen die een bijdrage aan de Nederlandse honkbalsite heeft geleverd via deze weg te bedanken. Zonder de inzet van de verschillende fotografen, redacteuren, maar vooral ook iedereen die de moeite heeft genomen om reacties in te sturen, mee te denken, te corrigeren of op andere manieren mee heeft geholpen, had de Nederlandse honkbalsite nooit kunnen worden tot wat het nu is.

Maar vooral ook dank aan alle bezoekers van de afgelopen zestien jaar! Ik hoop jullie straks allemaal terug te zien op de vernieuwde Honkbalsite en op de nieuwe Softbalsite!
Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwe ontwikkeling? Of straks over de nieuwe websites? Schroom niet om mij een bericht te sturen. Dat kan eenvoudig per e-mail via honkbalsite@hotmail.com of een bericht via Facebook.

Rogier van Zon