sitemap    
29 tot en met 30 maart 2003 te Haarlem en Rotterdam

Vijf keer in de afgelopen elf jaar werd de Super Cup gewonnen door Neptunus. Daarmee is de Rotterdamse ploeg niet alleen de meest succesvolle ploeg in Nederland, maar bovendien ook in Europa voor wat betreft de strijd om de Super Cup. De wedstrijd om deze hoofdprijs wordt jaarlijks gestreden tussen de winnaar van de Europa Cup I en de Europa Cup II-winnaar. In 2003 staan hierdoor Neptunus (EC I) en Kinheim (EC II) tegenover elkaar. Zowel in 1995 als in 2002 won Neptunus de Cup ten koste van Kinheim. De Haarlemse ploeg won nog nooit deze Europese hoofdprijs.

Zaterdag 29 maart 2003
Kinheim - DOOR Neptunus 1- 6
Zondag 30 maart 2003
DOOR Neptunus - Kinheim 3- 0

Neptunus blijft de sterkste in Europa
Het is Kinheim opnieuw niet gelukt om Neptunus van de Europese troon te stoten. Voor de zesde keer heeft de Rotterdamse ploeg de Super Cup gewonnen. In een best-of-three serie was Neptunus in twee wedstrijden Kinheim de baas. In de tweede en laatste wedstrijd werd het 3-0 voor de huidige landskampioen.

Neptunus wint openingswedstrijd
Neptunus heeft vandaag de eerste wedstrijd in de strijd om de Europese Super Cup van Kinheim gewonnen. In Haarlem was de regerend landskampioen met 1-6 te sterk voor de Haarlemse ploeg. Morgen volgt de tweede en eventueel derde wedstrijd.

Neptunus en Kinheim beginnen seizoen met Super Cup
Neptunus en Kinheim beginnen het nieuwe honkbalseizoen dit jaat met de strijd om de Europese Super Cup. In het weekeinde van zaterdag 29 en zondag 30 mei spelen de twee Nederlandse clubs in een best-of-three om de eerste hoofdprijs van het seizoen.

Terug