sitemap    
Foto: Rob Jelsma
woensdag 1 t/m zondag 5 juni 2011 te Amsterdam en Parma

Voor het vierde jaar op rij geldt het toernooi om de Europa Cup in 2011 als kwalificatietoernooi voor de Final Four. De twaalf beste clubteams uit Europa strijden om vier plaatsen tijdens het finaleweekeinde in september. Voor Nederland nemen L&D Amsterdam en Neptunus deel aan de Europa Cup-toernooien.

Uitslagen en eindstand Amsterdam
Uitslagen en eindstand Parma


DOOR Neptunus opnieuw niet naar Final Four
Voor de derde keer is DOOR Neptunus er niet in geslaagd zich te kwalificeren voor de Final Four. De Rotterdamse hoofdklasser ging vanavond in de beslissende wedstrijd tegen gastheer Parma Angels kansloos onderuit: 1-7. Daarmee heeft Parma zich samen met San Marino gekwalificeerd voor de finale om de Europese clubtitel. De Nederlandse landskampioen moet genoegen nemen met een derde plaats.

L&D Amsterdam loopt toernooiwinst mis
L&D Amsterdam is er op de slotdag van het Europa Cup-toernooi in Amsterdam niet in geslaagd de toernooiwinst voor zich op te eisen. De Amsterdamse honkballers, die zich gisteren al verzekerden van deelname aan de Final Four, verloren de laatste wedstrijd met 6-5 van Fortitudo Bologna. Deze Italiaanse ploeg wordt hiermee de tweede deelnemer aan de Final Four.

L&D Amsterdam zorgt voor eerste Nederlandse succes
L&D Amsterdam heeft zich als eerste ploeg geplaatst voor de vierde Final Four. De Amsterdamse ploeg versloeg vanavond met speels gemak het Belgische Hoboken Pioneers met 13-0. Morgen speelt L&D Amserdam tegen Fortitudo Bologna om de toernooiwinst.

Arends slaat Neptunus naar winst
Jeffrey Arends heeft DOOR Neptunus vanmiddag in de race gehouden voor toernooiwinst en plaatsing voor de Final Four. De eerste honkman van de Rotterdamse landskampioen sloeg met drie tweehonkslagen twee punten over de thuisplaat. Neptunus versloeg zodoende Rouen Huskies met 0-3.


  • Honkballers Amsterdam dichtbij Final Four
  • Goed herstel voor DOOR Neptunus
  • L&D Amsterdam snel klaar tegen Spaanse honkballers
  • Neptunus in verlenging onderuit
  • L&D Amsterdam in slotfase naar winst
  • DOOR Neptunus uitstekend van start
  • Europa Cup in Amsterdam en Parma