sitemap    
Zondag 2 september 2012 te Utrecht (Nederland)

All Star Game 2012
 • Homerun Derby >>
 • Team introducties en volkslied >>
 • All Star Game 2012 >>
 • All Star Game
  Foto: © Rob Jelsma
  De beste honkballers uit de Nederlandse hoofdklasse nemen jaarlijks deel aan de All Star Game. Het wordt in 2012 de derde keer dat dit evenement in Nederland wordt gehouden. De honkballers van All Star South wonnen de eerste editie, All Star South won de tweede All Star Game. De Nederlandse honkbalsite zal dit evenement op de voet volgen. Houd deze site dus in de gaten voor het laatste nieuws!

  13.30 uur:Homerun Derby
  14.15 uur:Team introducties en volkslied
  14.25 uur:CeremoniŽle eerste bal
  14.30 uur:All Star Game

  Tweede All Star-zege Team South
  Jeffrey Arends sloeg vanmiddag tijdens de derde editie van de All Star Game in zijn eerste wedstrijd sinds eind juli vier honkslagen om de titel Meest Waardevolle Speler voor zich op te eisen. Arends zorgde in Utrecht voor drie punten en leidde daarmee zijn team naar een 2-9 overwinning. Het was de tweede overwinning voor Team South in de historie van de All Star Game.

  Engelhardt wint Homerun Derby
  Bryan Engelhardt heeft opnieuw de Homerun Derby van de All Star Game gewonnen. Ook vorig jaar was de speler van Corendon Kinheim al de sterkste. Nu versloeg hij in de finale Wesley Connor en Jeffrey Arends. Engelhardt zorgde vanmiddag voor een sensatie door de speciaal boven de omheining geplaatste auto te raken.

  Deelnemers aan de Homerun Derby bekend
  De honkbalbond KNBSB heeft de deelnemers bepaald voor de Homerun Derby, die zondag wordt gehouden voorafgaand aan de derde All Star Game. Op sportpark De Paperclip in Utrecht verdedigt Corendon Kinheim-speler Bryan Engelhardt zijn titel. Vorig jaar ging de finale tussen Engelhardt en Enrique Tromp (ADO).

  Selecties All Star Game gewijzigd
  De twee teams die aankomende zondag in Utrecht deelnemen aan de derde All Star Game zijn op enkele plekken gewijzigd. Team North heeft drie nieuwe spelers. Team South heeft zelfs zes nieuwe spelers gekregen. Door de honkbalbond KNBSB zijn ook de coaches voor beide teams aangewezen. Hans Lemmink, die eerder deze maand met Corendon Kinheim de Holland Series won, is manager voor het noordelijke team. AamigoO AdoLakers-hoofdcoach Dave DaniŽls staat aan het roer bij Team South.

  Connor en Arends voeren selecties All Star Game aan
  L&D Amsterdam-speler Wesley Connor en Jeffrey Arends (DOOR Neptunus) voeren de selecties aan voor de aankomende All Star Game. Beide spelers ontvingen de meeste stemmen. Van alle hoofdklasseteams zijn L&D Amsterdam en DOOR Neptunus met elk tien spelers hofleverancier. De All Star Game wordt op zondag 2 september in Utrecht gehouden.

  All Star Game keert terug in Utrecht
  Het Utrechtse UVV is opnieuw aangewezen als gastheer voor de All Star Game. De jaarlijkse wedstrijd tussen de beste spelers uit de Nederlandse hoofdklasse werd vorig jaar ook al gehouden op Sportpark De Paperclip in Utrecht. Dit jaar vindt de All Star Game plaats op zondag 2 september.