sitemap    
Zondag 19 juni 2011 te Utrecht (Nederland)

All Star Game 2011
 • Randactiviteiten >>
 • Homerun Derby >>
 • All Star Game >>
 • De beste honkballers uit de Nederlandse hoofdklasse nemen op zondag 19 juni in Utrecht deel aan de All Star Game. Het wordt de tweede keer dat dit evenement in Nederland wordt georganiseerd. De honkballers van All Star South wonnen de eerste editie. In 2011 krijgt het team van All Star North kans op een revanche. De Nederlandse honkbalsite zal dit evenement op de voet volgen. Houd deze site dus in de gaten voor het laatste nieuws!

  11.00 uur:Finale Little League
  13.15 uur:Batting practice Team South
  14.00 uur:Batting practice Team North
  14.45 uur:Infield & outfield Team South
  15.00 uur:Infield & outfield Team North
  15.30 uur:Homerun Derby
  16.45 uur:Team introducties en volkslied
  17.00 uur:Ceremoniële eerste bal

  Engelhardt slaat ook North naar winst
  Waar international Bryan Engelhardt in de middag nog winnaar werd van de Homerun Derby, daar vervolgde hij zijn zegetocht tijdens de All Star Game. Op Sportpark De Paperclip in Utrecht joeg de speler van Corendon Kinheim tijdens de All Star Game nog eens twee ballen over de omheining om daarmee voor vijf punten en een 5-8 overwinning voor Team North te zorgen. Vorig jaar nog won Team South de eerste All Star Game met 7-4.

  Overzicht van Sportpark De Paperclip
  Overzicht van Sportpark De Paperclip.
  Foto: © Rob Jelsma
  Engelhardt wint Homerun Derby
  De 29-jarige Bryan Engelhardt is winnaar geworden van de Homerun Derby. Op Sportpark De Paperclip in Utrecht versloeg de Homerun King uit de Nederlandse hoofdklasse onder meer titelverdediger Percy Isenia. De Homerun Derby werd gehouden voorafgaand aan de tweede editie van de All Star Game.

  Isenia verdedigt titel tijdens Homerun Derby
  L&D Amsterdam-speler Percy Isenia verdedigt zondag 19 juni zijn titel tijdens de Homerun Derby van de All Star Game. Tijdens de homerunwedstrijd komen drie voormalige Homerun Kings aan slag.

  Selecties All Star Game bekend
  De honkbalbond KNBSB heeft vandaag de selecties bekendgemaakt voor de All Star Game van zondag 19 juni. Team North kent negen nieuwe spelers ten opzichte van vorig jaar. Team South heeft zelfs veertien nieuwe gezichten.

  Hind zingt volkslied
  De Nederlandse zangeres Hind is zondag 19 juni bij de tweede editie van de All Star Game aanwezig. Zij zingt voorafgaand aan de wedstrijd in Utrecht het volkslied. Het is één van de vele randactiviteiten tijdens de All Star Game.

  Collins en Jansen managers tijdens All Star Game
  Coaches Jan Collins (DOOR Neptunus) en Eelco Jansen (Corendon Kinheim) zijn door de honkbalbond KNBSB aangewezen als manager tijdens de aankomende All Star Game. Deze jaarlijkse wedstrijd tussen All Star North en All Star South wordt zondag 19 juni in Utrecht gespeeld.

  Utrecht in 2011 gastheer All Star Game
  Het Utrechtse UVV is door de honkbalbond KNBSB aangewezen als gastheer voor de tweede All Star Game. De beste honkballers uit de hoofdklasse nemen zondag 19 juni deel aan de sterrenwedstrijd op het Sportcentrum de Paperclip in Utrecht.