sitemap    
Zondag 4 juli 2010 te Den Haag (Nederland)

 • All Star Game >>
 • Homerun Derby >>
 • Oud-Oranje vs Oud-Den Haag >>
 • Het Nederlandse honkbal krijgt deze zomer de primeur van een All Star Game. Den Haag wordt de gastheer van deze allereerste wedstrijd tussen de beste spelers uit de hoofdklasse. De wedstrijd tussen North en South brengt 48 spelers van acht verschillende hoofdklasseclubs in het veld. De Nederlandse honkbalsite zal dit evenement op de voet volgen. Houd deze site dus in de gaten voor het laatste nieuws!

  11.00 uur:oud-Hagenaars vs oud-internationals
  13.00 uur:batting-practice North en South
  14.20 uur:Homerun Derby
  16.00 uur:All Star Game

  Neptunus domineert ook All Star Game
  In de reguliere competitie is DOOR Neptunus dit seizoen een klasse apart. Ook tijdens de allereerste All Star Game van Nederland domineerden de spelers van de Rotterdamse landskampioen. Onder leiding van de spelers van Neptunus won team South de eerste All Star Game van team North met 7-4. DOOR Neptunus-speler Dwayne Kemp werd na afloop uitgeroepen tot Meest Waardevolle Speler. "Het was een feestdag zowel op als naast het veld", blikte de winnende coach Steve Janssen terug.

  Isenia wint eerste Homerun Derby
  Percy Isenia heeft vanmiddag de Homerun Derby van de allereerste All Star Game gewonnen. In de finale troefde de speler van Sparta/Feyenoord zijn concurrent Lennart Koster met één homerun af. Isenia sloeg tijdens de homerunstrijd in het Leen Volkerijkstadion in Den Haag ook de verste bal. Eén van zijn uithalen zeilde ver over het clubgebouw van ADO. "Homeruns slaan geeft gewoon een heerlijk gevoel!", aldus de winnaar na afloop.

  Deelnemers eerste All Star Game bekend
  De internetstemming is ten einde en coaches Steve Janssen (DOOR Neptunus) en Eelco Jansen (Corendon Kinheim) hebben hun keuzes gemaakt. De vijftig beste en meest populaire spelers uit de Nederlandse hoofdklasse hebben een uitnodiging ontvangen voor deelname aan de allereerste All Star Game aankomende zondag in Den Haag.

  Neptunus en Kinheim vaardigen coaches af
  De hoofdcoaches van de teams North en South worden voor de All Star Game van zondag 4 juli afgevaardigd door landskampioen DOOR Neptunus uit Rotterdam en het Haarlemse Corendon Kinheim. De KNBSB heeft bekendgemaakt dat Steve Janssen (Neptunus) de manager wordt van South, terwijl Eelco Jansen (Kinheim) de hoofdklassers van North onder zijn hoede krijgt.

  All Star Game krijgt Homerun Derby
  De eerste editie van de All Star Game in het Leen Volkerijk Stadion in Den Haag wordt op zondag 4 juli voorafgegaan door een Homerun Derby. Daarnaast wordt er 's ochtends een wedstrijd gespeeld tussen oud-Hagenaars en oud-internationals.

  Eerste All Star Game in Den Haag
  De eerste officiële All Star Game in de Nederlandse honkbalhistorie wordt op zondag 4 juli gespeeld in Den Haag. Hoofdklasser ADO is door de Nederlandse honkbalbond KNBSB aangewezen als gastheer voor dit evenement. Tijdens de All Star Game nemen de beste spelers van de acht hoofdklasseteams het tegen elkaar op.

  Nederland krijgt All Star Game
  Het Nederlandse honkbal krijgt deze zomer de primeur van een All Star Game. De honkbalbond KNBSB heeft de plannen hiervoor vandaag bekendgemaakt. Het initiatief wordt gesteund door alle acht de hoofdklasseclubs. De wedstrijd tussen North en South brengt de beste 48 spelers uit de hoofdklasse op het veld.