sitemap    
Promotie/Degradatie Series
Almere Magpies heeft in de Promotie/Degradatie Series zijn plaats in de hoofdklasse veiliggesteld. De hoofdklasser versloeg het Utrechtse UVV, de kampioen uit de Overgangsklasse, in de best-of-five door middel van een sweep.

 Lees de wedstrijdverslagen 

Holland Series
DOOR Neptunus heeft de dertiende landstitel uit de clubgeschiedenis veroverd. Geen andere Nederlandse club won zo vaak het landskampioenschap. In de Holland Series werd L&D Amsterdam door middel van vier overwinningen in de best-of-seven verslagen.

 Lees de wedstrijdverslagen 

Degradatie Series
ADO heeft zich in de Degradatie Series verzekerd van een plaats in de hoofdklasse van 2011. In de best-of-five was de Haagse ploeg te sterk voor Almere, dat hierdoor werd verwezen naar de Promotie/Degradatie Series tegen de kampioen uit de Overgangsklasse.

 Lees de wedstrijdverslagen 

Play-Offs
DOOR Neptunus en L&D Amsterdam hebben de Play-Offs gewonnen. Het Rotterdamse Neptunus schakelde met een sweep tegenstander Konica Minolta Pioniers uit, terwijl de Amsterdamse honkballers de best-of-five wonnen van Corendon Kinheim.

 Lees de wedstrijdverslagen 

Play-Downs
Sparta/Feyenoord en Mr.Cocker HCAW hebben zich in de Play-Downs verzekerd van een plaats in de hoofdklasse. Beide teams verloren geen enkel duel. HCAW versloeg Almere Magpies en Sparta/Feyenoord verwees ADO naar de Degradatie Series.

 Lees de wedstrijdverslagen 

Reguliere competitie
Titelverdediger DOOR Neptunus is voor de elfde keer in de clubgeschiedenis winnaar geworden van de reguliere competitie. De Rotterdamse ploeg verloor slechts drie wedstrijden en verbrak dit seizoen diverse records. Hekkensluiter werd Almere Magpies.

 Lees de wedstrijdverslagen 
 Bekijk de uitslagen 

Wordt het opnieuw Amsterdam, of toch weer Kinheim. Of misschien wel een ander team? Welke ploeg beschikt in 2009 over de sterkste selectie? Bekijk de spelers van de verschillende hoofdklasseteams.

 

Wie is de beste slagman? En welke pitcher gooide de meeste strikeouts? Bekijk de uitgebreide statistieken uit de Nederlandse hoofdklasse met alle cijfers uit alle competitiewedstrijden.

 

Voor alle uitslagen, verslagen en eindstanden uit de hoofdklasse sinds 2000 kun je terecht in het uitgebreide archief. Hier vind je ook informatie over alle grote internationale evenementen.

 

18-09: Neptunus kampioen >>
18-09: Amsterdam - Neptunus >>
12-09: Neptunus - Amsterdam >>
11-09: Amsterdam - Neptunus >>
31-08: Kinheim - Amsterdam >>
22-08: Neptunus - Pioniers >>
19-08: Neptunus - Pioniers >>
16-05: Neptunus - Kinheim >>
13-05: Neptunus - Kinheim >>
09-05: Sparta/F - Almere >>
08-05: Neptunus - Amsterdam >>
15-04: Neptunus - Pioniers >>
05-04: Hudson John Toernooi >>